לןגן

Rt

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/09/2019 | 07:53
Rt

תקציר המתכון: עוגת לימון עסיסית עם טעם אלוהי לימון אורגינל היזהרו מחיקויים מתכון סיון מלול

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת לימון ענן גבוהה רכה ועסיסית .

  2. מתכון/סיון מלול🌸🌸🌸

  3. ניתן להמיר את כל החומרים לתפוז🍊🍊🍊.

  4. מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה.

  5. ראשית נפריד 6 ביצים נקציף במיקסר חלבונים עד לקרם יציב ונוסיף תוך כדי בהדרגה כוס וחצי סוכר. בקערה נפרדת נקציף את כל החומרים הבאים: החלמונים עם כף גרידת לימון, רבע כוס לימון סחוט טרי, 1 וחצי גביע יוגורט (יופלה) במתיקות מעודנת או 1 וחצי כוסות מיץ לימונדה עם חתיכות פרי אני (עשיתי עם היוגורט) הלימונדה זה לגרסה הפרווה... כוס שמן,כף חומץ לא מורגש בטעם,2 סוכר וניל, ו-4 כפות קוקוס לא חובה למי שלא אוהב ו- 2 וחצי כוסות קמח תופח כעת נקפל את 2 הבלילות של החלמונים עם החלבונים בעדינות בצורת מעטפה לאיחוד... תדאגו לא לערבב שהקצף לא יפול! נשמן עם ספריי שמן סיר ג'חנון גודל 24/26, נפזר סוכר עם היד בתחתית וסביב הסיר בפנים ננער את העודף סוכר שנישאר לכיור😉 נשפוך את כל הבלילה לסיר!.

  6. 🌸סיון מלול🌸 "נדפוק" את הסיר 3 פעמים על השיש ונכניס לתנור לאפייה על חום 170 מעלות תנור שחומם מראש עד שהקיסם יוצא יבש. בהצלחה💟 .

  7. אופציה נוספת 2 תבניות אינגלישקייק

  8. סירופ לימון- 2 לימונים סחוטים עם כוס סוכר 2 כוסות מים/2 כוסות מיץ לימונענע במקום הלימון הסחוט לבשל על הגז מהרגע שהסוכר נמס עוד רבע שעה בישול ולשפוך על העוגה שהיא חמה