ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
200 גר' חמאה מומסת או 3/4 כוס שמן לגרסה פרווה
-
חצי כוס חלב או חצי כוס מיץ תפוזים לגרסה פרווה
-
לסירופ
-
-
-
-
חצי כפית מי ורדים (לא חובה אבל הריח משגע)
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
-
2
לשמן תבנית חד פעמית ענקית עם תרסיס שמן.
-
3
לערבב בקערה את הסולת, סוכר, קמח, קוקוס, א. אפייה וסוכר וניל..
-
4
להוסיף את הביצים, החמאה והחלב..
-
5
לערבב היטב לעיסה אחידה..
-
6
לשטח בתבנית המשומנת ולהכניס לתנור ל- 15 דק'..
-
7
להוציא, לסמן עם סכין חתכים בגודל הרצוי ולהחזיר לאפייה לעוד 20 דק' או עד שמזהיב..
-
8
כשהעוגה בתנור לבשל בסיר את מצרכי הרוטב:.
-
9
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 5 דק' ולתת להצטנן מעט..
-
10
כשהעוגה חמה לצקת את הרוטב עליה ולטרוף ♥.
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2
לשמן תבנית חד פעמית ענקית עם תרסיס שמן.
3
לערבב בקערה את הסולת, סוכר, קמח, קוקוס, א. אפייה וסוכר וניל..
4
להוסיף את הביצים, החמאה והחלב..
5
לערבב היטב לעיסה אחידה..
6
לשטח בתבנית המשומנת ולהכניס לתנור ל- 15 דק'..
7
להוציא, לסמן עם סכין חתכים בגודל הרצוי ולהחזיר לאפייה לעוד 20 דק' או עד שמזהיב..
8
כשהעוגה בתנור לבשל בסיר את מצרכי הרוטב:.
9
לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 5 דק' ולתת להצטנן מעט..
10
כשהעוגה חמה לצקת את הרוטב עליה ולטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים