אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,135
צפיות

עוגת בסבוסה משגעת (סולת ודבש)

המתכון של
עוגת בסבוסה משגעת (סולת ודבש)

נמס בפה, נימוחה וממכרת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 כוסות סולת
  • כוס ורבע סוכר
  • חצי כוס קמח
  • כוס וחצי קוקוס
  • שקית אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 ביצים טרופות
  • 200 גר' חמאה מומסת או 3/4 כוס שמן לגרסה פרווה
  • חצי כוס חלב או חצי כוס מיץ תפוזים לגרסה פרווה
  • לסירופ
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי כפית מי ורדים (לא חובה אבל הריח משגע)
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    לשמן תבנית חד פעמית ענקית עם תרסיס שמן.


  • 3

    לערבב בקערה את הסולת, סוכר, קמח, קוקוס, א. אפייה וסוכר וניל..


  • 4

    להוסיף את הביצים, החמאה והחלב..


  • 5

    לערבב היטב לעיסה אחידה..


  • 6

    לשטח בתבנית המשומנת ולהכניס לתנור ל- 15 דק'..


  • 7

    להוציא, לסמן עם סכין חתכים בגודל הרצוי ולהחזיר לאפייה לעוד 20 דק' או עד שמזהיב..


  • 8

    כשהעוגה בתנור לבשל בסיר את מצרכי הרוטב:.


  • 9

    לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 5 דק' ולתת להצטנן מעט..


  • 10

    כשהעוגה חמה לצקת את הרוטב עליה ולטרוף ♥.


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות.


2

לשמן תבנית חד פעמית ענקית עם תרסיס שמן.


3

לערבב בקערה את הסולת, סוכר, קמח, קוקוס, א. אפייה וסוכר וניל..


4

להוסיף את הביצים, החמאה והחלב..


5

לערבב היטב לעיסה אחידה..


6

לשטח בתבנית המשומנת ולהכניס לתנור ל- 15 דק'..


7

להוציא, לסמן עם סכין חתכים בגודל הרצוי ולהחזיר לאפייה לעוד 20 דק' או עד שמזהיב..


8

כשהעוגה בתנור לבשל בסיר את מצרכי הרוטב:.


9

לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 5 דק' ולתת להצטנן מעט..


10

כשהעוגה חמה לצקת את הרוטב עליה ולטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים