לןגן

עוגת בסבוסה משגעת (סולת ודבש)

מאת: אורית לוי, פורסם: 21/08/2019 | 09:31
עוגת בסבוסה משגעת (סולת ודבש)

תקציר המתכון: נמס בפה, נימוחה וממכרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. לשמן תבנית חד פעמית ענקית עם תרסיס שמן

  3. לערבב בקערה את הסולת, סוכר, קמח, קוקוס, א. אפייה וסוכר וניל.

  4. להוסיף את הביצים, החמאה והחלב.

  5. לערבב היטב לעיסה אחידה.

  6. לשטח בתבנית המשומנת ולהכניס לתנור ל- 15 דק'.

  7. להוציא, לסמן עם סכין חתכים בגודל הרצוי ולהחזיר לאפייה לעוד 20 דק' או עד שמזהיב.

  8. כשהעוגה בתנור לבשל בסיר את מצרכי הרוטב:

  9. לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 5 דק' ולתת להצטנן מעט.

  10. כשהעוגה חמה לצקת את הרוטב עליה ולטרוף ♥