להכנת הבצק: מערבבים בקערה את השמרים עם הסוכר וחצי כוס חלב עד שהשמרים נמסים. מוסיפים מעט מהקמח מערבבים ומוסיפים מעט מהחלב לסירוגין, לקראת הסוף להוסיף את הביצים והחמאה (ביצים לא קרות מדי) וללוש לבצק אחיד. להתפיח במקום חמים שעה. כשהבצק הכפיל את נפחו מרדדים חצי וזורים את הסוכר, הקינמון והאגוזים. חותכים את העלה המרודד לרצועות מלבניות ארוכות, מגלגלים כל רצועת מלבן כמו רולדה, את הרצועה שגלגלנו שמים על עוד רצועה ומגלגלים שוב ושוב. מניחים על התבנית את העוגה שהתקבלה, מרדדים עוד עלה מיתרת הבצק זורים עליו קינמון, חותכים לרצועות ומסדרים מסביב לעוגה שבתבנית עד שנגמר. לבסוף מתקבלת עוגת שושנה. מתפיחים 20 דקות, אופים בתנור מחומם מראש עד שהעוגה זהובה יפה..
2
להכנת הקרם: ממסים את החמאה ומוסיפים את ריבת החלב, שופכים מעל העוגה (שיכנס בין כל החריצים) מפזרים מעט אגוזי מלך לקישוט..
1
להכנת הבצק: מערבבים בקערה את השמרים עם הסוכר וחצי כוס חלב עד שהשמרים נמסים. מוסיפים מעט מהקמח מערבבים ומוסיפים מעט מהחלב לסירוגין, לקראת הסוף להוסיף את הביצים והחמאה (ביצים לא קרות מדי) וללוש לבצק אחיד. להתפיח במקום חמים שעה. כשהבצק הכפיל את נפחו מרדדים חצי וזורים את הסוכר, הקינמון והאגוזים. חותכים את העלה המרודד לרצועות מלבניות ארוכות, מגלגלים כל רצועת מלבן כמו רולדה, את הרצועה שגלגלנו שמים על עוד רצועה ומגלגלים שוב ושוב. מניחים על התבנית את העוגה שהתקבלה, מרדדים עוד עלה מיתרת הבצק זורים עליו קינמון, חותכים לרצועות ומסדרים מסביב לעוגה שבתבנית עד שנגמר. לבסוף מתקבלת עוגת שושנה. מתפיחים 20 דקות, אופים בתנור מחומם מראש עד שהעוגה זהובה יפה..
2
להכנת הקרם: ממסים את החמאה ומוסיפים את ריבת החלב, שופכים מעל העוגה (שיכנס בין כל החריצים) מפזרים מעט אגוזי מלך לקישוט..