הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקוראת לה קופסת התכשיטים, מרוב שהיא כל כך יפה והטעם משגע
מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה, משמנים את הנייר ומפזרים מעט שוקולית מעל..
מקציפים במיקסר חלבונים במהירות בינונית במשך דקה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים .
להקציף עוד דקה עד שמקבלים קצף מבריק וקרמי..
מוסיפים חלמונים וסוכר וניל ומקציפים לאט לאיחוד. מנפים מעל את השוקולית והקורנפלור ומקציפים לאט עד שהתערובת אחידה..
משטחים את התערובת בתבנית ואופים 15 דקות, עד שהעוגה רכה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש..
מכינים נייר אפייה חדש על משטח העבודה ומפזרים עליו מעט שוקולית. מוציאים את העוגה החמה מהתנור והופכים אותה (יחד עם.
הנייר עליו נאפתה) על נייר האפייה החדש, מכסים במגבת מטבח עבה ומניחים לעוגה להצטנן..
הכנת הקרם:.
מקציפים את השמנת עם כף גדושה אינסטנט פודינג וניל עד לקצפת רכה. מקפלים פנימה בעדינות את פירורי האוראו ..
מקלפים מהעוגה את הנייר המקורי. מורחים את הקצפת עם האוראו על העוגה ומשאירים שוליים של 2 ס”מ מכל הכיוונים, לגלגול נוח ונקי. מגלגלים לרולדה (נעזרים בנייר האפייה). מקפיאים את הרולדה כשעה להתייצבות..
הכנת הקישוט:.
ממיסים 100 גרם שוקולד לבן ושופכים על הרולדה..