מערבבים פירורים ביסקויטים עם חמאה מוסיפים כף דבש מערבבים לתבנית מהדקים לתחתית מעברים למקפיא עד שמכינים מלית..
3
מחממים תנור ל170 מעלות ( ללא טורבו) עוטפים את חלק התחתון של תבנית ברדיד אלומיניום כדי לאטום את החיבורים.מכינים תבנית גדולה עם מים ליצירת אדים..
4
מלית..
5
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים גבינה עם סוכר קורנפלור במשך 3דק לקבלת מרקם קרמי מוסיפים שמנת חמוצה תמצית וניל ומערבלים דקה שתיים..
6
מוצאים את תבנית מהמקפיא יוצקים מלית על בסיס עוגה ואופים שעה ורבע עד שהעוגה מזהיבה ,השוליים מתייצבים והמרכז עדיין רוטט .אם יש צורך אופים עוד 10דק נוספות ..
7
כשהעוגה אפוייה מקררים בתנור מוצאים תבנית מהמים ומניחים על רשת למשך שעתיים בחוץ .
8
מעברים למקרר למשך 5-6שעות לפחות עד לקירור מוחלט..
9
אפשר להגיש עם ריבה ביתית..
10
בתאבון..
1
בסיס..
2
מערבבים פירורים ביסקויטים עם חמאה מוסיפים כף דבש מערבבים לתבנית מהדקים לתחתית מעברים למקפיא עד שמכינים מלית..
3
מחממים תנור ל170 מעלות ( ללא טורבו) עוטפים את חלק התחתון של תבנית ברדיד אלומיניום כדי לאטום את החיבורים.מכינים תבנית גדולה עם מים ליצירת אדים..
4
מלית..
5
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים גבינה עם סוכר קורנפלור במשך 3דק לקבלת מרקם קרמי מוסיפים שמנת חמוצה תמצית וניל ומערבלים דקה שתיים..
6
מוצאים את תבנית מהמקפיא יוצקים מלית על בסיס עוגה ואופים שעה ורבע עד שהעוגה מזהיבה ,השוליים מתייצבים והמרכז עדיין רוטט .אם יש צורך אופים עוד 10דק נוספות ..
7
כשהעוגה אפוייה מקררים בתנור מוצאים תבנית מהמים ומניחים על רשת למשך שעתיים בחוץ .