אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,049
צפיות

עוגת כתר הטירמיסו המעלפת

המתכון של
עוגת כתר הטירמיסו המעלפת

עוגה חגיגית במיוחד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לטבילת הבישקוטים
  • 2 כפות ליקר קפה
  • 2 חבילות בישקוטים
  • 4 כפות נס קפה
  • 2 כוסות מים חמימים
  • 3 כפות סוכר
  • למילוי
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה קרה
  • 1 חבילת גבינת מסקרפונה
  • 1 גביע גבינה לבנה 5%
  • חצי כוס חלב
  • חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקישוט
  • אבקת קקאו
אופן ההכנה
  • 1

    1. מכניסים לקערת מערבל חשמלי את השמנת מתוקה, חלב, חצי שקית אינסטנט פודינג וניל. מקציפים לקרם יציב ולא נוקשה..


  • 2

    2. בקערה בינונית מכניסים את גבינת המסקרפונה, את הגבינה הלבנה 5%, להוסיף את אבקת הסוכר וכפית תמצית וניל. לערבב את התערובת ולהוסיף את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה ולקפל..


  • 3

    ההרכבה:..


  • 4

    1. בצלחת עמוקה שמים את אבקת הקפה נמס והסוכר, מוזגים מעל 2 כוסות מים חמימים ומערבבים היטב, מוסיפים את הליקר ומערבבים וטובלים בעדינות את הבישקוטים..


  • 5

    2. מניחים את הבישקוטים הטבולים מסביב לתבנית עגולה קוטר 24, ומסדרים גם בשכבה למטה..


  • 6

    3. מורחים מחצית מהקרם על השכבה הראשונה של הבישקוטים, משטחים את הקרם באופן שווה.


  • 7

    4. מניחים על הקרם שכבה שניה של בישקוטים טבולים ברוטב הנס קפה, מעל מורחים את יתרת הקרם שנשארה, מסדרים עם פלטה או כף את הקרם, ומיישרים..


  • 8

    5. לקישוט - מפזרים אבקת קקאו על פני הטירמיסו. .


  • 9

    6. מכניסים לקירור כמה שעות..


1

1. מכניסים לקערת מערבל חשמלי את השמנת מתוקה, חלב, חצי שקית אינסטנט פודינג וניל. מקציפים לקרם יציב ולא נוקשה..


2

2. בקערה בינונית מכניסים את גבינת המסקרפונה, את הגבינה הלבנה 5%, להוסיף את אבקת הסוכר וכפית תמצית וניל. לערבב את התערובת ולהוסיף את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה ולקפל..


3

ההרכבה:..


4

1. בצלחת עמוקה שמים את אבקת הקפה נמס והסוכר, מוזגים מעל 2 כוסות מים חמימים ומערבבים היטב, מוסיפים את הליקר ומערבבים וטובלים בעדינות את הבישקוטים..


5

2. מניחים את הבישקוטים הטבולים מסביב לתבנית עגולה קוטר 24, ומסדרים גם בשכבה למטה..


6

3. מורחים מחצית מהקרם על השכבה הראשונה של הבישקוטים, משטחים את הקרם באופן שווה.


7

4. מניחים על הקרם שכבה שניה של בישקוטים טבולים ברוטב הנס קפה, מעל מורחים את יתרת הקרם שנשארה, מסדרים עם פלטה או כף את הקרם, ומיישרים..


8

5. לקישוט - מפזרים אבקת קקאו על פני הטירמיסו. .


9

6. מכניסים לקירור כמה שעות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים