להקציף 6 חלבונים עם כוס ורבע סוכר עד לקבלת קצף יציב. בקערה נפרדת שמים את החלמונים, את הגבינה, שמנת 3 כפות של אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות קורנפלור, 3 שקיות סוכר וניל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים לקצף החלבונים בזהירות כדי לא לשבור את הקצף. משמנים תבנית אפיה מס' 26 שופכים לתוכה את העוגה ואופים בחום בינוני עד שהעוגה מתייצבת ומקבלת צבע זהוב יפה..
2
אופן הכנת הציפוי: בקערת המיקסר שמים שמנת מתוקה, שארית אינסטנט פודינג וניל, 2 שקיות סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. לאחר שהעוגה התקררה מצפים אותה בציפוי. אוכלים ונהנים מכל ביס בתיאבון..
1
להקציף 6 חלבונים עם כוס ורבע סוכר עד לקבלת קצף יציב. בקערה נפרדת שמים את החלמונים, את הגבינה, שמנת 3 כפות של אינסטנט פודינג וניל, 3 כפות קורנפלור, 3 שקיות סוכר וניל ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים לקצף החלבונים בזהירות כדי לא לשבור את הקצף. משמנים תבנית אפיה מס' 26 שופכים לתוכה את העוגה ואופים בחום בינוני עד שהעוגה מתייצבת ומקבלת צבע זהוב יפה..
2
אופן הכנת הציפוי: בקערת המיקסר שמים שמנת מתוקה, שארית אינסטנט פודינג וניל, 2 שקיות סוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. לאחר שהעוגה התקררה מצפים אותה בציפוי. אוכלים ונהנים מכל ביס בתיאבון..