הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלטחון את העוגיות יחד עם החמאה המומסת ולהניח ברינג עגול קוטר 24 להדק היטב ולהכניס להקפאה. להקציף את השמנת מתוקה הסוכר ואינסטנט פודינג עד לקרם יציב, להוסיף את הגבינות ושמנת חמוצה להקציף במהירות נמוכה לערבוב כל החומרים להניח מעל שכבת העוגיות ולהכניס שוב למקפיא..
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג עד לקרם יציב, לזלף על העוגה ולהכניס לקירור במקרר לשעתיים עד להגשה.