להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף את השמן בזילוף ,לערבב את היבשים להוסיף עם המיץ ולערבב מעט ולהמשיך לקפל עד לקבלת בלילה חלקה .
2
לחמם תנור 180 מעלות .
3
לשים בתבנית התנור נייר אפיה לשמן ממש מעט ולפזר מעט סוכר למזוג את הבלילה ולאפות בערך חצי שעה לבדוק עם סכין אם יבש להוציא לקרר.
4
להוציא את העוגה עם הנייר אפיה לשולחן ולקרוץ עיגולים .
5
לחתוך כל אחד באמצע ולהרטיב עם כפית עם המים עם הריבה .
6
להכין את הקצפת ולמרוח כפית על הריבה ולפזר מעט אגוזים , לסגור למרוח ממש מעט קצפת זה רק לדבק של הפירורים .
7
לקחת את העודפים של העוגה ולטחון גס חשים בצלחת לקחת עוגה ולעטוף עם הפירורים יפה .
8
להניח מעל דובדבן .
9
רעיון להגשה על צלוחית אישית .
10
בהצלחה .
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף את השמן בזילוף ,לערבב את היבשים להוסיף עם המיץ ולערבב מעט ולהמשיך לקפל עד לקבלת בלילה חלקה .
2
לחמם תנור 180 מעלות .
3
לשים בתבנית התנור נייר אפיה לשמן ממש מעט ולפזר מעט סוכר למזוג את הבלילה ולאפות בערך חצי שעה לבדוק עם סכין אם יבש להוציא לקרר.
4
להוציא את העוגה עם הנייר אפיה לשולחן ולקרוץ עיגולים .
5
לחתוך כל אחד באמצע ולהרטיב עם כפית עם המים עם הריבה .
6
להכין את הקצפת ולמרוח כפית על הריבה ולפזר מעט אגוזים , לסגור למרוח ממש מעט קצפת זה רק לדבק של הפירורים .
7
לקחת את העודפים של העוגה ולטחון גס חשים בצלחת לקחת עוגה ולעטוף עם הפירורים יפה .