תקציר המתכון: טעימה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף את השמן בזילוף ,לערבב את היבשים להוסיף עם המיץ ולערבב מעט ולהמשיך לקפל עד לקבלת בלילה חלקה
לחמם תנור 180 מעלות
לשים בתבנית התנור נייר אפיה לשמן ממש מעט ולפזר מעט סוכר למזוג את הבלילה ולאפות בערך חצי שעה לבדוק עם סכין אם יבש להוציא לקרר
להוציא את העוגה עם הנייר אפיה לשולחן ולקרוץ עיגולים
לחתוך כל אחד באמצע ולהרטיב עם כפית עם המים עם הריבה
להכין את הקצפת ולמרוח כפית על הריבה ולפזר מעט אגוזים , לסגור למרוח ממש מעט קצפת זה רק לדבק של הפירורים
לקחת את העודפים של העוגה ולטחון גס חשים בצלחת לקחת עוגה ולעטוף עם הפירורים יפה
להניח מעל דובדבן
רעיון להגשה על צלוחית אישית
בהצלחה