ממיסים את השוקולד עם המים על בן מארי עד להמסה מלאה ושמים בצד
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב
3)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס עד לקבלת מרקם חלק , מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ושוב מערבבים
4)שופכים את התערובת לחלבונים ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח כשר לפסח ושוב מערבבים עד שאין גושים ושופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו כ 30 דקות
4) אופן ההכנה הקצפת
שופכים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה משטחים על העוגה ומכניסים למקרר לחצי שנה 🕛
5)הכנת הגנאש שוקולד
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה שופכים על השוקולד מכסים עם צלחת לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק מבריק מוסיפים את אבקת סוכר ומערבבים היטב ,שופכים על העוגה ושוב חזרה למקרר לשעה להתייצבות
וקישוט כל אחד ורעיונות שלו
אופן ההכנה
1
1) אופן ההכנת הטורט שוקולד .
2
ממיסים את השוקולד עם המים על בן מארי עד להמסה מלאה ושמים בצד .
3
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
4
3)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס עד לקבלת מרקם חלק , מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ושוב מערבבים .
5
4)שופכים את התערובת לחלבונים ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח כשר לפסח ושוב מערבבים עד שאין גושים ושופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות .
6
4) אופן ההכנה הקצפת.
7
שופכים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה משטחים על העוגה ומכניסים למקרר לחצי שנה 🕛.
8
5)הכנת הגנאש שוקולד.
9
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה שופכים על השוקולד מכסים עם צלחת לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק מבריק ושופכים על העוגה ושוב חזרה למקרר לשעה להתייצבות.
10
וקישוט כל אחד רעיונות.
1
1) אופן ההכנת הטורט שוקולד .
2
ממיסים את השוקולד עם המים על בן מארי עד להמסה מלאה ושמים בצד .
3
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
4
3)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס עד לקבלת מרקם חלק , מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ושוב מערבבים .
5
4)שופכים את התערובת לחלבונים ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח כשר לפסח ושוב מערבבים עד שאין גושים ושופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות .
6
4) אופן ההכנה הקצפת.
7
שופכים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה משטחים על העוגה ומכניסים למקרר לחצי שנה 🕛.
8
5)הכנת הגנאש שוקולד.
9
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה שופכים על השוקולד מכסים עם צלחת לדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק מבריק ושופכים על העוגה ושוב חזרה למקרר לשעה להתייצבות.