להקציף חלבונים עם כטס סוכר לקבלת קצף יציב, להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף לאט להוסיף שמן בזילוף ואז את שאר המצרכים ולערבב מעט ולהמשיך לערבב הקיפוח.
2
לשמן מעט תבנית לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 40 דקות .
3
גשהעוגה מוכנה להוציא לקרר לחתוך את העוגה באמצע להטיב עם נס למרוח חצי מכמות הקרם לסגור למרוח את יתרת הקרם .
1
להקציף חלבונים עם כטס סוכר לקבלת קצף יציב, להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף לאט להוסיף שמן בזילוף ואז את שאר המצרכים ולערבב מעט ולהמשיך לערבב הקיפוח.
2
לשמן מעט תבנית לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 40 דקות .
3
גשהעוגה מוכנה להוציא לקרר לחתוך את העוגה באמצע להטיב עם נס למרוח חצי מכמות הקרם לסגור למרוח את יתרת הקרם .