הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנמס בפה 👄👄
התחתית:.
1)מקציפים את החלמונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה .
2)מערבבים את החלמונים עם אבקת אפייה ומוסיפים אותם לחלבונים ,מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד שאין גושים .
.
3)שופכים את הבלילה לסיר ג'חנון בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים 15 עד 20 דק .
4) בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, קורנפלור, פודינג וניל ,חלמונים ותמצית וניל עד לקבלת מרקם חלק ועד שאין גושים .
5)מקציפים את החלבונים עם קורט מלח וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי ובתנועת קיפול ..
ושופכים את התערובת החלבונים לתערובת הגבינות בשלוש פעמים בעדינות עד לאיחוד..
6) שופכים את הבלילה על תחתית אפויה .
7)שופכים מים רותחים בתבנית של תנור בתחתית .
ואופים 15 דק.
ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל 210 מעלות ..
8,)לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה ללא טורבו זה אומר פס למעלה פס למטה לעוד שעה וחצי ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות לכמה שעות מומלץ ללילה..
9)מניחים מגש על הסיר ,הופכים את העוגה מחלצים בקלי קלות ,מסירים את בנייר אפייה ומניחים תחתית הגשה ושוב הופכים את העוגה ומסירים את רצועות נייר אפייה סביב ומפזרים אבקת סוכר או כל מה שבא לכם .
בהצלחה 👌..
.