להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב , להמשיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף ולהמשיך להקציף לעצור את המיקסר להוביף את הקמחים והמיץ לימון לערבב מעט ולהמשיך לקפל ידנית .
2
לשמן ממש מעט את התבנית לפזר סוכר .
3
לאפות 40 דקות על חום 180 מעלות אפיה רגילה .
4
אפיתי בתבנית סיר פלא מתאים גם לתבנית 24 .
5
בהצלחה .
6
חשוב לחמם את התנור מראש.
7
ואת תבנית העוגה להניח בתוך תבנית האפיה.
1
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב , להמשיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף ולהמשיך להקציף לעצור את המיקסר להוביף את הקמחים והמיץ לימון לערבב מעט ולהמשיך לקפל ידנית .