לןגן

עוגת לימון לפסח

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/04/2019 | 21:35
עוגת לימון לפסח

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב , להמשיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף ולהמשיך להקציף לעצור את המיקסר להוביף את הקמחים והמיץ לימון לערבב מעט ולהמשיך לקפל ידנית

  2. לשמן ממש מעט את התבנית לפזר סוכר

  3. לאפות 40 דקות על חום 180 מעלות אפיה רגילה

  4. אפיתי בתבנית סיר פלא מתאים גם לתבנית 24

  5. בהצלחה

  6. חשוב לחמם את התנור מראש

  7. ואת תבנית העוגה להניח בתוך תבנית האפיה