הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעים המון שלבים אבל שווה כל מאמץ וכל אחד יכול
1)אופן הכנת ציפוי גלסאז'.
שמים בכלי גבוה את השוקולד הלבן וחלב מרוכז .
2)שמים על גז את המים גלוקוזה וסוכר עד לקבלת טמפרטורה של 103 מעלות.
3)שופכים על השוקולד וחלב מרוכז ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ממיסים את ג'לטין במיקרוגל ושופכים ומערבבים היטב מכסים בניילון נצמד מכניסים למקרר לכמה שעות מומלץ ללילה שלם.
4)אופן הכנת .
11)אופן ההכנת המוס.
שמים בסיר קטן את החלמונים סוכר חלב ושוקלים 110 גרם שמנת מתוקה ושמים על גז ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת טפרטורת של 83 מעלות ומוסיפים את הג'לטין המומסת .
12) מקציפים את שאר השמנת המתוקה.
13) מוסיפים בתנועת קיפול ובהדרגה את הקולי תותים וגם את הקרם אנגלז(חלמונים עם השמנת).
בסוף מוסיפים את האבקת סוכר.
ושוב מערבבים עד שאין גושים .
14)מניחים נייר איפה על תבנית ושופכים חצי כמות של מוס .
מחלצים את המלית הקפוא ומניחים אותה על המוס והצורה עגולה כלפי מטה ולוחצים קלות ושופכים מה שנותר .
15)חותכים את הטורט טיפה יותר קטן תבנית ומניחים אותו על המוס ולוחצים קלות מכניסים למקפיא להקפאה מלאה ללילה שלם .
16)ציפוי גלסאז .
מחממים את הגלסאז במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה .
וממתינים בצד עד לקבלת טמפרטורה של 32 מעלות .
17) מחלצים את העוגת מוס מניחים אותם על רשת ושופכים את הציפוי גלסאז וממתינים לסיום הטפטוף של הגלסאז ומקשטים השמיים הם הגבול מניחים את המוס על כלי הגשה ומכניסים למקרר להפשרת מלא ואפשר להגיש .
בהצלחה.