הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת תפוזים נימוחה ונהדרת לקפה של בוקר🌞☕
להפריד ביצים להקציף חלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה..
להמשיך להקציף לקצף תפוח כ 5 -7 דק..
להוריד מהירות מיקסר למינימום.
ולהוסיף את החלמונים השמן מיץ תפוזים וניל ואת הקמח ןהקוקוס .
לכבות המיקסר ולערבב המסה בתנועת קיפול עם מרית -לתערובת אחידה..
לחמם תנור ל170 מע לשמן תבנית 24-26. ולאפות כ 40 דק לבדוק עם קיסם. ניתן להרטיב את העוגה בעודה חמימה.
עם מעט מיץ תפוזים לפזר מעל מעט קוקוס. .
להכין קפה...ולהנות:) ,,בתאבון-הילה.