במיקסר מקציפים ביצים במהירות גבוהה 10 דקות, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה תפוחה, מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים שמן בזרם דק, תוך כדי הקצפה. מוסיפים באותו אופן את תמציות הוניל והרום, גרידת הלימון וסוכר הוניל. לוקחים קערה מערבבים את הקמח עם אבקת אפיה. מוסיפים תוך כדי הקצפה את הקמח ומיץ התפוזים וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה..
אופים 55-50 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומחלצים מהתבנית. .
1
מחממים תנור ל-180 מעלות..
2
במיקסר מקציפים ביצים במהירות גבוהה 10 דקות, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה תפוחה, מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים שמן בזרם דק, תוך כדי הקצפה. מוסיפים באותו אופן את תמציות הוניל והרום, גרידת הלימון וסוכר הוניל. לוקחים קערה מערבבים את הקמח עם אבקת אפיה. מוסיפים תוך כדי הקצפה את הקמח ומיץ התפוזים וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה..