ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל190 מעלות מניחים בתחתית כלי עם מים חמים משמנים תבנית..
-
2
בסיס. טוחנים את ביסקוויטים לאבקה דקה ממסים חמאה מערבבים לקבלת תערובת פירורית..
-
3
מהדקים את פירורים לבסיס התבנית בשכבה דקה מצננים במקפיא במשך 10דק..
-
4
מלית. בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה ,שמנת חמוצה,חלמונים קןרנפלור וסוכר וניל..
-
5
בקערה נוספת מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יפה .
-
6
יוצקים 1/3 מכמות קציפת החלבונים לתוך תערובת גבינה ומערבבים מקפלים בעדינות את יתרת הקציפה לתוך התערובת לתערובת אחידה..
-
7
יוצקים את מלית הגבינה על בסיס הקפוא ואופים במשך 15דק ב190 מעלות..
-
8
לאחר 15דק מנמיכים את חום התנור ל140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 55-70 דק עד שעוגה מזהיבה בחלק עליון ,מתייצבת בשוליים ..
-
9
מכבים את תנור ומניחים לעוגה להיצטנן בתוכו .
-
10
לקרר לפזר אבקת סוכר .
-
11
ולשמור לילה במקרר.
-
12
בתאבון.
1
מחממים תנור ל190 מעלות מניחים בתחתית כלי עם מים חמים משמנים תבנית..
2
בסיס. טוחנים את ביסקוויטים לאבקה דקה ממסים חמאה מערבבים לקבלת תערובת פירורית..
3
מהדקים את פירורים לבסיס התבנית בשכבה דקה מצננים במקפיא במשך 10דק..
4
מלית. בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה ,שמנת חמוצה,חלמונים קןרנפלור וסוכר וניל..
5
בקערה נוספת מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יפה .
6
יוצקים 1/3 מכמות קציפת החלבונים לתוך תערובת גבינה ומערבבים מקפלים בעדינות את יתרת הקציפה לתוך התערובת לתערובת אחידה..
7
יוצקים את מלית הגבינה על בסיס הקפוא ואופים במשך 15דק ב190 מעלות..
8
לאחר 15דק מנמיכים את חום התנור ל140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 55-70 דק עד שעוגה מזהיבה בחלק עליון ,מתייצבת בשוליים ..
9
מכבים את תנור ומניחים לעוגה להיצטנן בתוכו .
10
לקרר לפזר אבקת סוכר .
11
ולשמור לילה במקרר.
12
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים