אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

547
צפיות

עוגת גבינה אפוייה קלאסית

המתכון של
עוגת גבינה אפוייה קלאסית

מאוד עדינה וטעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית עגולה 24 סיימ
  • לבסיס.
  • 150גר ביסקוויטים טחונים
  • 75גר חמאה מומסת
  • למלית.
  • 750גר גבינה לבנה 5%
  • 200מייל שמנת חמוצה 15%
  • 4כפות קורנפלור
  • 5ביצים L מופרדות
  • כוס סוכר
  • 1סוכר וניל
  • לציפוי
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל190 מעלות מניחים בתחתית כלי עם מים חמים משמנים תבנית..


  • 2

    בסיס. טוחנים את ביסקוויטים לאבקה דקה ממסים חמאה מערבבים לקבלת תערובת פירורית..


  • 3

    מהדקים את פירורים לבסיס התבנית בשכבה דקה מצננים במקפיא במשך 10דק..


  • 4

    מלית. בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה ,שמנת חמוצה,חלמונים קןרנפלור וסוכר וניל..


  • 5

    בקערה נוספת מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יפה .


  • 6

    יוצקים 1/3 מכמות קציפת החלבונים לתוך תערובת גבינה ומערבבים מקפלים בעדינות את יתרת הקציפה לתוך התערובת לתערובת אחידה..


  • 7

    יוצקים את מלית הגבינה על בסיס הקפוא ואופים במשך 15דק ב190 מעלות..


  • 8

    לאחר 15דק מנמיכים את חום התנור ל140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 55-70 דק עד שעוגה מזהיבה בחלק עליון ,מתייצבת בשוליים ..


  • 9

    מכבים את תנור ומניחים לעוגה להיצטנן בתוכו .


  • 10

    לקרר לפזר אבקת סוכר .


  • 11

    ולשמור לילה במקרר.


  • 12

    בתאבון.


1

מחממים תנור ל190 מעלות מניחים בתחתית כלי עם מים חמים משמנים תבנית..


2

בסיס. טוחנים את ביסקוויטים לאבקה דקה ממסים חמאה מערבבים לקבלת תערובת פירורית..


3

מהדקים את פירורים לבסיס התבנית בשכבה דקה מצננים במקפיא במשך 10דק..


4

מלית. בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה ,שמנת חמוצה,חלמונים קןרנפלור וסוכר וניל..


5

בקערה נוספת מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יפה .


6

יוצקים 1/3 מכמות קציפת החלבונים לתוך תערובת גבינה ומערבבים מקפלים בעדינות את יתרת הקציפה לתוך התערובת לתערובת אחידה..


7

יוצקים את מלית הגבינה על בסיס הקפוא ואופים במשך 15דק ב190 מעלות..


8

לאחר 15דק מנמיכים את חום התנור ל140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 55-70 דק עד שעוגה מזהיבה בחלק עליון ,מתייצבת בשוליים ..


9

מכבים את תנור ומניחים לעוגה להיצטנן בתוכו .


10

לקרר לפזר אבקת סוכר .


11

ולשמור לילה במקרר.


12

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים