ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
הכוס היא כוס ח"פ לשתייה חמה
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר בערך כ10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה..
-
2
להוסיף שמן וכוס מים תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה ובהדרגה גם את המיץ תפוזים.
-
3
עוצרים את המיקסר מוסיפים סולת וקמח תופח ומערבבים מעט עד לאיחוד .
-
4
מורחים תבנית פיירקס מלבנית בחמאה ושופכים את התערובת .
-
5
אופים בחום 180 .
-
6
מכניסים ל10 דקות את התבנית מוציאים מסדרים שקדים לבנים ומחזירים לאפייה כך הם לא ישקעו.
-
7
אופים 35 דקות עד להזהבה.
-
8
מכינים את הסירופ על הגז הכמות היא גדולה אפשר לשמור בצנצנת במקרר .
1
להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר בערך כ10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה..
2
להוסיף שמן וכוס מים תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה ובהדרגה גם את המיץ תפוזים.
3
עוצרים את המיקסר מוסיפים סולת וקמח תופח ומערבבים מעט עד לאיחוד .
4
מורחים תבנית פיירקס מלבנית בחמאה ושופכים את התערובת .
5
אופים בחום 180 .
6
מכניסים ל10 דקות את התבנית מוציאים מסדרים שקדים לבנים ומחזירים לאפייה כך הם לא ישקעו.
7
אופים 35 דקות עד להזהבה.
8
מכינים את הסירופ על הגז הכמות היא גדולה אפשר לשמור בצנצנת במקרר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים