הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים את.הסירופ ובמקרים.
שמים בקערה את שערות הקדאיף עם חמאה מומסת ומורידים היטב .
לוקחים שערות ומסדרים בתכניות שקעים.
מחמים תנור 180 מעלות ואירופים בערך 15 דקות עד לקבלת צבע חום יפה .
מכינים קצפת .
מקצינים שמנת.מתוקה ,חלב ,סוכר ןאינסטנט לקבלת קצפת ומוסיפים גבינה ומקפלים לקצפת.
להרטיב כל סלסלה עם הסירופ ומעל קצפת ולקשט עם תותים.