ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
טחינה לשימון התבנית וסוכר לפזר על הטחינה
-
סירופ מייפל לזילוף כשהעוגה יוצאת מהתנור
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
-
2
לערבב את התפוחים עם הקינמון ולהניח בצד..
-
3
בכלי נפרד לערבב את הביצים עם אבקת אפייה, קמח, סוכר, שמן והמיץ תפוזים..
-
4
להכניס את האגוזים והצימוקים ולערבב..
-
5
להכניס את התפוחים לעיסה ולערבב היטב..
-
6
לזלף בתבנית אינגליש קייק או עגולה טחינה ולפזר אותה על התחתית והדפנות..
-
7
לפזר סוכר על הטחינה. להכניס את העיסה לתבנית ולשטח..
-
8
לאפות כ- 45 דק' או עד שננעץ קיסם ויצא יבש..
-
9
להוציא, לקרר מעט. להפוך את התבנית ולחלץ את העוגה ולזלף מייפל למעלה..
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות..
2
לערבב את התפוחים עם הקינמון ולהניח בצד..
3
בכלי נפרד לערבב את הביצים עם אבקת אפייה, קמח, סוכר, שמן והמיץ תפוזים..
4
להכניס את האגוזים והצימוקים ולערבב..
5
להכניס את התפוחים לעיסה ולערבב היטב..
6
לזלף בתבנית אינגליש קייק או עגולה טחינה ולפזר אותה על התחתית והדפנות..
7
לפזר סוכר על הטחינה. להכניס את העיסה לתבנית ולשטח..
8
לאפות כ- 45 דק' או עד שננעץ קיסם ויצא יבש..
9
להוציא, לקרר מעט. להפוך את התבנית ולחלץ את העוגה ולזלף מייפל למעלה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים