אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

11,375
צפיות

עוגת תפוחים מטריפה

המתכון של
עוגת תפוחים מטריפה

טעם גן עדן, רכה וקלה להכנה. מתכון של עדי חמו האלופה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • כפית קינמון
  • 4 ביצים טרופות
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • חופן אגוזי מלך שבורים
  • חופן צימוקים
  • טחינה לשימון התבנית וסוכר לפזר על הטחינה
  • סירופ מייפל לזילוף כשהעוגה יוצאת מהתנור
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות..


  • 2

    לערבב את התפוחים עם הקינמון ולהניח בצד..


  • 3

    בכלי נפרד לערבב את הביצים עם אבקת אפייה, קמח, סוכר, שמן והמיץ תפוזים..


  • 4

    להכניס את האגוזים והצימוקים ולערבב..


  • 5

    להכניס את התפוחים לעיסה ולערבב היטב..


  • 6

    לזלף בתבנית אינגליש קייק או עגולה טחינה ולפזר אותה על התחתית והדפנות..


  • 7

    לפזר סוכר על הטחינה. להכניס את העיסה לתבנית ולשטח..


  • 8

    לאפות כ- 45 דק' או עד שננעץ קיסם ויצא יבש..


  • 9

    להוציא, לקרר מעט. להפוך את התבנית ולחלץ את העוגה ולזלף מייפל למעלה..


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות..


2

לערבב את התפוחים עם הקינמון ולהניח בצד..


3

בכלי נפרד לערבב את הביצים עם אבקת אפייה, קמח, סוכר, שמן והמיץ תפוזים..


4

להכניס את האגוזים והצימוקים ולערבב..


5

להכניס את התפוחים לעיסה ולערבב היטב..


6

לזלף בתבנית אינגליש קייק או עגולה טחינה ולפזר אותה על התחתית והדפנות..


7

לפזר סוכר על הטחינה. להכניס את העיסה לתבנית ולשטח..


8

לאפות כ- 45 דק' או עד שננעץ קיסם ויצא יבש..


9

להוציא, לקרר מעט. להפוך את התבנית ולחלץ את העוגה ולזלף מייפל למעלה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים