לןגן

עוגת תפוחים מטריפה

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/01/2019 | 13:09
עוגת תפוחים מטריפה

תקציר המתכון: טעם גן עדן, רכה וקלה להכנה. מתכון של עדי חמו האלופה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.

  2. לערבב את התפוחים עם הקינמון ולהניח בצד.

  3. בכלי נפרד לערבב את הביצים עם אבקת אפייה, קמח, סוכר, שמן והמיץ תפוזים.

  4. להכניס את האגוזים והצימוקים ולערבב.

  5. להכניס את התפוחים לעיסה ולערבב היטב.

  6. לזלף בתבנית אינגליש קייק או עגולה טחינה ולפזר אותה על התחתית והדפנות.

  7. לפזר סוכר על הטחינה. להכניס את העיסה לתבנית ולשטח.

  8. לאפות כ- 45 דק' או עד שננעץ קיסם ויצא יבש.

  9. להוציא, לקרר מעט. להפוך את התבנית ולחלץ את העוגה ולזלף מייפל למעלה.