ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להפריד ביצים.
-
2
ולהקציף חלבונים להוסיף להם את הסוכר בהדרגה.
-
3
לקצף יציב..
-
4
את החלמונים לשמור בצד..
-
5
בקערה נפרדת לערבב הגבינה, הקורנפלור, אינסטנט פודינג וניל, וסוכר וניל.וגרידת למון לתערובת חלקה..
-
6
להוסיף לקצף החלבונים את החלמונים ולערבב בעדינות ולהוסיף את מסת הגבינה.אפשרי לעשות זאת בתוך קערת המיקסר על מהירות נמוכה .
-
7
לשמן מעט תבנית 24-26 או סיר גחנון (רצוי לרפד אותו בנייר אפיה -בתחתחת ובדפנות).
-
8
לחמם תנור ל 190 מע.
-
9
לשים תבנית בתחתית התנור עם מים רותחים..
-
10
ליצירת אדים.
-
11
לאפות כ 20 דק או עד שמדחים למעלה ולהוריד ל 160 סהכ סמן אםיה כשעה וחצי..
-
12
לתת לעוגה להתקרר בתנור עוד כשעה .
-
13
לאחר מכן על הדיש.. ולכמה שעות או לילנ במקרר. תהנו הילה💟.
-
14
.
-
15
.
1
להפריד ביצים.
2
ולהקציף חלבונים להוסיף להם את הסוכר בהדרגה.
3
לקצף יציב..
4
את החלמונים לשמור בצד..
5
בקערה נפרדת לערבב הגבינה, הקורנפלור, אינסטנט פודינג וניל, וסוכר וניל.וגרידת למון לתערובת חלקה..
6
להוסיף לקצף החלבונים את החלמונים ולערבב בעדינות ולהוסיף את מסת הגבינה.אפשרי לעשות זאת בתוך קערת המיקסר על מהירות נמוכה .
7
לשמן מעט תבנית 24-26 או סיר גחנון (רצוי לרפד אותו בנייר אפיה -בתחתחת ובדפנות).
8
לחמם תנור ל 190 מע.
9
לשים תבנית בתחתית התנור עם מים רותחים..
10
ליצירת אדים.
11
לאפות כ 20 דק או עד שמדחים למעלה ולהוריד ל 160 סהכ סמן אםיה כשעה וחצי..
12
לתת לעוגה להתקרר בתנור עוד כשעה .
13
לאחר מכן על הדיש.. ולכמה שעות או לילנ במקרר. תהנו הילה💟.
14
.
15
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים