הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלפירורים.מחממים תנור ל270 מעלות.
מערבבים במיקסר ים וו גיטרה את כל החומרים עם קבלת פירורי בצק מערבבים למקרר..
לעוגה ..
מנפים לקערה גדולה קמח אבקת אפייה סודה.מוסיפים סוכר,שקדים טחונים ומלח ומערבבים..
קולפים את תפוחים מגלענים וחותכים לקוביות של סנטימטר.
יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים יוצקים פנימה שמן חלב ביצים ברנדי תמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה .מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים כך שיתפזרו בבלילה..
יוצקים את הבלילה לתבנית 24סיימ משומנת ומקומחת ומפזרים מעל את פירורים בשכבה אחידה .אופים 50-65 דק ,עד שהפירורים מקבלים צבע זהוב יפה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש .מצננים וזוללים..