מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים מוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר וניל עד שקצף יציב מאוד מחלישים את מהירות המערבל ומוסיפים את החלמונים .
2
את המים עם השמן ומיד את הקמח ואבקה אפיה שמים את הבלילה בתבנית 26 אופים על 180 מעלות 40 דקות בנתיים מכינים את הקצפת מעבירים לשקית זילוף שומרים במקרר מכינים את הסירופ על אש 10 דקות שהעוגה מוכנה מקררים חותחים ל 2 שופחים מחצית מהסירופ על תחתית העוגה .
3
שהכל קר מזלפים מחצית מהקצפת על העוגה מוסיפים תותים פרוסים שופחים את הסירופ שנישאר על בחצי השני של העוגה ומניכים על העוגה מזלפים קצפת מעל מקשטים עם תותים ופיסטוק בהצלחה ליז ❤❤❤.
1
מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים מוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר וניל עד שקצף יציב מאוד מחלישים את מהירות המערבל ומוסיפים את החלמונים .
2
את המים עם השמן ומיד את הקמח ואבקה אפיה שמים את הבלילה בתבנית 26 אופים על 180 מעלות 40 דקות בנתיים מכינים את הקצפת מעבירים לשקית זילוף שומרים במקרר מכינים את הסירופ על אש 10 דקות שהעוגה מוכנה מקררים חותחים ל 2 שופחים מחצית מהסירופ על תחתית העוגה .
3
שהכל קר מזלפים מחצית מהקצפת על העוגה מוסיפים תותים פרוסים שופחים את הסירופ שנישאר על בחצי השני של העוגה ומניכים על העוגה מזלפים קצפת מעל מקשטים עם תותים ופיסטוק בהצלחה ליז ❤❤❤.