לןגן

טורט תותים

מאת: Liz Torgman, פורסם: 27/12/2018 | 23:07
טורט תותים

תקציר המתכון: עוגה תותים עם קצפת תותים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים מוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר וניל עד שקצף יציב מאוד מחלישים את מהירות המערבל ומוסיפים את החלמונים

  2. את המים עם השמן ומיד את הקמח ואבקה אפיה שמים את הבלילה בתבנית 26 אופים על 180 מעלות 40 דקות בנתיים מכינים את הקצפת מעבירים לשקית זילוף שומרים במקרר מכינים את הסירופ על אש 10 דקות שהעוגה מוכנה מקררים חותחים ל 2 שופחים מחצית מהסירופ על תחתית העוגה

  3. שהכל קר מזלפים מחצית מהקצפת על העוגה מוסיפים תותים פרוסים שופחים את הסירופ שנישאר על בחצי השני של העוגה ומניכים על העוגה מזלפים קצפת מעל מקשטים עם תותים ופיסטוק בהצלחה ליז ❤❤❤