ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
*אופן ההכנה*.
-
2
ערבבי את המצרכי הבצק בקערה לקבלת בצק נוח..שמני תבנית ורפדי בתחתית את הבצק...
-
3
אפי בתנור שחומם מראש על 175 מעלות לרבע שעה..הוציאי והניחי בצד ..הורידי את חום התנור ל 120 מעלות..
-
4
*למלית גבינות*.
-
5
בקערה ערבבי את הביצים והסוכר וניל(מטרפה ידנית).
-
6
הוסיפי את הגבינה והשמנת..בסיר קטן הרתיחי מעט חלב עם השוקולד לבן וערבבי טוב טוב שלא יוצרו גושים..קררי מעט...
-
7
הוסיפי את הקורנפלור עם נפה קטנה (חשוב לנפות את הקורנפלור)לקערת הגבינות..ובסוף בפולסים קצרים את השוקולד..ערבבי מעט עים מירית(לקקן) ושיפכי על התחתית האפויה...
-
8
אפי בתנור שחומם מראש על 120 מעלות לשעה וחצי (העוגה מוכנה שהדפנות יציבות ומרכז העוגה רוטט מעט).
-
9
הוציאי..והכיני את הציפוי...
-
10
*לציפוי*.
-
11
ערבבי את המצרכים..שפכי על העוגה החמה..הכניסי לתנור ל 10 דקות בערך...
-
12
העוגה תתיצב אחרי לילה במקרר..
1
*אופן ההכנה*.
2
ערבבי את המצרכי הבצק בקערה לקבלת בצק נוח..שמני תבנית ורפדי בתחתית את הבצק...
3
אפי בתנור שחומם מראש על 175 מעלות לרבע שעה..הוציאי והניחי בצד ..הורידי את חום התנור ל 120 מעלות..
4
*למלית גבינות*.
5
בקערה ערבבי את הביצים והסוכר וניל(מטרפה ידנית).
6
הוסיפי את הגבינה והשמנת..בסיר קטן הרתיחי מעט חלב עם השוקולד לבן וערבבי טוב טוב שלא יוצרו גושים..קררי מעט...
7
הוסיפי את הקורנפלור עם נפה קטנה (חשוב לנפות את הקורנפלור)לקערת הגבינות..ובסוף בפולסים קצרים את השוקולד..ערבבי מעט עים מירית(לקקן) ושיפכי על התחתית האפויה...
8
אפי בתנור שחומם מראש על 120 מעלות לשעה וחצי (העוגה מוכנה שהדפנות יציבות ומרכז העוגה רוטט מעט).
9
הוציאי..והכיני את הציפוי...
10
*לציפוי*.
11
ערבבי את המצרכים..שפכי על העוגה החמה..הכניסי לתנור ל 10 דקות בערך...
12
העוגה תתיצב אחרי לילה במקרר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים