אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,696
צפיות

עוגת שמנת אפויה

המתכון של
עוגת שמנת אפויה

ללא גבינה, ללא קמח וללא הפרדת ביצים. מהירת הכנה. המתכון של שירלי בוסקילה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תחתית העוגה (תבנית בקוטר 24)
  • שרוול ביסקויטים פתי בר (250 גר') מרוסקים
  • 150 גר' חמאה מומסת
  • מלית
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 שמנת חמוצה "של פעם"
  • 1 קופ' פודינג וניל, או בטעם צרפתי (80 גר')
אופן ההכנה
  • 1

    תחתית העוגה : לרסק את הביסקויטים ביחד עם החמאה המומסת במגימיקס, לשטח את התערובת בתבנית.


  • 2

    מלית : לערבב את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם.


  • 3

    לשפוך את המלית על תחתית העוגה .


  • 4

    לאפות 40-50 דקות ב-180 מעלות (טורבו). אחרי האפיה העוגה מעט רוטטת. לקרר אותה ולהכניס למקרר.


  • 5

    בבוקר המחרת קישטתי אותה עם צנטר וקצפת (לא חובה).


  • 6

    אפשר גם לצפות אותה עם : 2 שמנת להקצפה 38% + 1 קופ. אינסטנט וניל ולגרד מלמעלה מעט שוקולד.


1

תחתית העוגה : לרסק את הביסקויטים ביחד עם החמאה המומסת במגימיקס, לשטח את התערובת בתבנית.


2

מלית : לערבב את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם.


3

לשפוך את המלית על תחתית העוגה .


4

לאפות 40-50 דקות ב-180 מעלות (טורבו). אחרי האפיה העוגה מעט רוטטת. לקרר אותה ולהכניס למקרר.


5

בבוקר המחרת קישטתי אותה עם צנטר וקצפת (לא חובה).


6

אפשר גם לצפות אותה עם : 2 שמנת להקצפה 38% + 1 קופ. אינסטנט וניל ולגרד מלמעלה מעט שוקולד.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים