הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללא גבינה, ללא קמח וללא הפרדת ביצים. מהירת הכנה. המתכון של שירלי בוסקילה
תחתית העוגה : לערבב את הביסקויטים המרוסקים עם החמאה המומסת.לשטח התערובת בתבנית. להכניס את התבנית למקפיא.
מלית : לערבב את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם.
להוציא את התבנית מהמקפיא. לשפוך את המלית על תחתית העוגה .
לאפות 40 דקות ב-180 מעלות (טורבו). אחרי האפיה העוגה מעט רוטטת. לקרר אותה ולהכניס למקרר.
בבוקר המחרת קישטתי אותה עם צנטר וקצפת (לא חובה).
אפשר גם לצפות אותה עם : 2 שמנת להקצפה 38% + 1 קופ. אינסטנט וניל ולגרד מלמעלה מעט שוקולד.