לןגן

עוגת שמנת אפויה

מאת: מירי גולני, פורסם: 24/12/2018 | 20:14
עוגת שמנת אפויה

תקציר המתכון: ללא גבינה, ללא קמח וללא הפרדת ביצים. מהירת הכנה. המתכון של שירלי בוסקילה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחתית העוגה : לרסק את הביסקויטים ביחד עם החמאה המומסת במגימיקס, לשטח את התערובת בתבנית

  2. מלית : לערבב את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם

  3. לשפוך את המלית על תחתית העוגה

  4. לאפות 40-50 דקות ב-180 מעלות (טורבו). אחרי האפיה העוגה מעט רוטטת. לקרר אותה ולהכניס למקרר

  5. בבוקר המחרת קישטתי אותה עם צנטר וקצפת (לא חובה)

  6. אפשר גם לצפות אותה עם : 2 שמנת להקצפה 38% + 1 קופ. אינסטנט וניל ולגרד מלמעלה מעט שוקולד