תקציר המתכון: ללא גבינה, ללא קמח וללא הפרדת ביצים. מהירת הכנה. המתכון של שירלי בוסקילה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
תחתית העוגה : לרסק את הביסקויטים ביחד עם החמאה המומסת במגימיקס, לשטח את התערובת בתבנית
מלית : לערבב את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם
לשפוך את המלית על תחתית העוגה
לאפות 40-50 דקות ב-180 מעלות (טורבו). אחרי האפיה העוגה מעט רוטטת. לקרר אותה ולהכניס למקרר
בבוקר המחרת קישטתי אותה עם צנטר וקצפת (לא חובה)
אפשר גם לצפות אותה עם : 2 שמנת להקצפה 38% + 1 קופ. אינסטנט וניל ולגרד מלמעלה מעט שוקולד
אפשר גם לשים פחות פירורי ביסקויטים בתחתיח העוגה ואת הפירורים שנשארו לשים על העוגה למעלה, וזה נהיה כמו עוגת פירורים וזה יצא מעולה (יש תמונה למטה)