תקציר המתכון: ללא גבינה, ללא קמח וללא הפרדת ביצים. מהירת הכנה. המתכון של שירלי בוסקילה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
תחתית העוגה : לרסק את הביסקויטים ביחד עם החמאה המומסת במגימיקס, לשטח את התערובת בתבנית
מלית : לערבב את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם
לשפוך את המלית על תחתית העוגה
לאפות 40-50 דקות ב-180 מעלות (טורבו). אחרי האפיה העוגה מעט רוטטת. לקרר אותה ולהכניס למקרר
בבוקר המחרת קישטתי אותה עם צנטר וקצפת (לא חובה)
אפשר גם לצפות אותה עם : 2 שמנת להקצפה 38% + 1 קופ. אינסטנט וניל ולגרד מלמעלה מעט שוקולד