אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

369
צפיות

עוגת גבינה אפוייה

המתכון של
עוגת גבינה אפוייה

עוגת הגבינה הכי טעימה שיש

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • גרדה מ1/2 לימון
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל 200 מעלות.


  • 2

    להפריד ביציים (ממליצה להוציא 10 דקות לפני ההקצפה).


  • 3

    להקציף חלבונים ובהדרגה להוסיף סוכר עד לקבלת קצף יציב.


  • 4

    בקערה נפרדת לערבב גבינה, תמצית וניל, חלמונים וגרדת לימון.


  • 5

    לקפל פנימה חלבונים מוקצים.


  • 6

    להעביר לתבנית מעט מאוד משומנת.


  • 7

    להניח בתחתית התנור תבנית עם מים. חשוב מאוד האדים עוזרים לעוגה לעלות ולהיות קלילה.


  • 8

    את תבנית העוגה להניח באמצע התנור.


  • 9

    לאפות על חום 200 מעלות כ 15 דקות עד שחלק עליון מזהיב יפה.


  • 10

    להוריד טמפרטורה ל 160 מעלות ולאפות כשעה ורבע.


  • 11

    להשאיר את העוגה לנוח ולהצטנן בתנור כשעה נוספת. לא לפתוח את התנור אחרת העוגה נופלת.


  • 12

    להקציף לקרם שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג.


  • 13

    למרוח על העוגה.


  • 14

    לקרר למספר שעות במקרר.


1

לחמם תנור ל 200 מעלות.


2

להפריד ביציים (ממליצה להוציא 10 דקות לפני ההקצפה).


3

להקציף חלבונים ובהדרגה להוסיף סוכר עד לקבלת קצף יציב.


4

בקערה נפרדת לערבב גבינה, תמצית וניל, חלמונים וגרדת לימון.


5

לקפל פנימה חלבונים מוקצים.


6

להעביר לתבנית מעט מאוד משומנת.


7

להניח בתחתית התנור תבנית עם מים. חשוב מאוד האדים עוזרים לעוגה לעלות ולהיות קלילה.


8

את תבנית העוגה להניח באמצע התנור.


9

לאפות על חום 200 מעלות כ 15 דקות עד שחלק עליון מזהיב יפה.


10

להוריד טמפרטורה ל 160 מעלות ולאפות כשעה ורבע.


11

להשאיר את העוגה לנוח ולהצטנן בתנור כשעה נוספת. לא לפתוח את התנור אחרת העוגה נופלת.


12

להקציף לקרם שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג.


13

למרוח על העוגה.


14

לקרר למספר שעות במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים