לןגן

עוגת גבינה אפוייה

מאת: Shirit Haram, פורסם: 22/12/2018 | 09:56
עוגת גבינה אפוייה

תקציר המתכון: עוגת הגבינה הכי טעימה שיש

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 200 מעלות

  2. להפריד ביציים (ממליצה להוציא 10 דקות לפני ההקצפה)

  3. להקציף חלבונים ובהדרגה להוסיף סוכר עד לקבלת קצף יציב

  4. בקערה נפרדת לערבב גבינה, תמצית וניל, חלמונים וגרדת לימון

  5. לקפל פנימה חלבונים מוקצים

  6. להעביר לתבנית מעט מאוד משומנת

  7. להניח בתחתית התנור תבנית עם מים. חשוב מאוד האדים עוזרים לעוגה לעלות ולהיות קלילה

  8. את תבנית העוגה להניח באמצע התנור

  9. לאפות על חום 200 מעלות כ 15 דקות עד שחלק עליון מזהיב יפה

  10. להוריד טמפרטורה ל 160 מעלות ולאפות כשעה ורבע

  11. להשאיר את העוגה לנוח ולהצטנן בתנור כשעה נוספת. לא לפתוח את התנור אחרת העוגה נופלת

  12. להקציף לקרם שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג

  13. למרוח על העוגה

  14. לקרר למספר שעות במקרר