בקערת המיקסר נקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקצף יציב אך לא חזק .
2
בקערת החלמונים ,נוסיף חצי כוס סוכר,סוכר וניל,שמן ותפוזים נקציף במקציף ידני או מזלג ,נוסיף את בלילת החלמונים לקערת המיקסר במהירות נמוכה נכבה את המיקסר .
3
נוסיף בהדרגה ובצורת קיפול 2 כוסות קמח ואת האבקת פודינג .
4
וניל עד להטמעה ..
5
נפריש כוס מהבלילה של העוגה נוסיף כף קקאו או שוקולית נערבב היטב ,נשייש על העוגה בעזרת שיפוד .
6
תבנית 26 או 24 גבוה או מרובעת חד פעמי.
7
נאפה בחום 165 מעלות 50 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ ויוצא יבש .
1
בקערת המיקסר נקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקצף יציב אך לא חזק .
2
בקערת החלמונים ,נוסיף חצי כוס סוכר,סוכר וניל,שמן ותפוזים נקציף במקציף ידני או מזלג ,נוסיף את בלילת החלמונים לקערת המיקסר במהירות נמוכה נכבה את המיקסר .
3
נוסיף בהדרגה ובצורת קיפול 2 כוסות קמח ואת האבקת פודינג .
4
וניל עד להטמעה ..
5
נפריש כוס מהבלילה של העוגה נוסיף כף קקאו או שוקולית נערבב היטב ,נשייש על העוגה בעזרת שיפוד .
6
תבנית 26 או 24 גבוה או מרובעת חד פעמי.
7
נאפה בחום 165 מעלות 50 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ ויוצא יבש .