אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה
  • 4 ביצים L
  • כוס סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 1/4 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה
  • 1

    להדליק תנור על אפייה למעלה ולמטה 170 מעלות, .


  • 2

    להמיס דקה במיקרו 1 שוקולד מריר עם 4 כפות שמנת מתוקה (חלבי או פרווה) לערבב היטב ולשמור בצד..


  • 3

    להקציף את הביצים על המהירות הכי גבוהה, להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף כמה דק' עד לקציפה תפוחה ובהירה,.


  • 4

    להנמיך למהירות בינונית ולהוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, 2 1/4 כוסות קמח תופח, להקציף מעט עד לאיחוד בלבד, .


  • 5

    לחלק את הבלילה ל-2 להוסיף לחצי אחד את השוקולד שהמסנו ולהקציף לאיחוד, .


  • 6

    לשמן היטב תבנית 24 ולשפוך חצי מהלבן, ואז חצי מהחום, ושוב חצי לבן וחצי חום .


  • 7

    לאפות בערך 40-50 דק, לבדוק שיוצא קיסם יבש..


1

להדליק תנור על אפייה למעלה ולמטה 170 מעלות, .


2

להמיס דקה במיקרו 1 שוקולד מריר עם 4 כפות שמנת מתוקה (חלבי או פרווה) לערבב היטב ולשמור בצד..


3

להקציף את הביצים על המהירות הכי גבוהה, להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף כמה דק' עד לקציפה תפוחה ובהירה,.


4

להנמיך למהירות בינונית ולהוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, 2 1/4 כוסות קמח תופח, להקציף מעט עד לאיחוד בלבד, .


5

לחלק את הבלילה ל-2 להוסיף לחצי אחד את השוקולד שהמסנו ולהקציף לאיחוד, .


6

לשמן היטב תבנית 24 ולשפוך חצי מהלבן, ואז חצי מהחום, ושוב חצי לבן וחצי חום .


7

לאפות בערך 40-50 דק, לבדוק שיוצא קיסם יבש..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים