הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנה:.
לוקחים עוגיות אוראו שוברים אותם לפירורים קטנים . בערךכ-רבע מהכמות שומרים בצד. את השאר מערבבים עם בערך 50 גרם חמאה מומסת טיפה ומשטחים לתבנית עגולה. מכסים את התבנית ולמקפיא..
בינתיים, לוקחים 2 שמנת מתוקה מקציפים עם פודינג וניל ותוך כדי להוסיף חלב מרוכז. כשסיימנו, מוסיפים את האוראו ששמנו בצד לבפנים ומערבבים..
שופכים את ההקצפה מעל לשכבת אוראו בתבנית שהמקפיא..
מחכים כשעתיים שיקפא..
ואז מכינים את הגנאש במיקרוגל..
100 גרם שוקולד מריר.
100 גרם שמנת מתוקה לחמם במיקרו ולערבב לשפוך על העוגה .
לשים לשעתיים לפחות במקרר. .