אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,181
צפיות

סופגניות מהירות הכנה

המתכון של
סופגניות מהירות הכנה

מתכון מנצח קל הכנה בשקית מהירות הכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכבים ל10 סופגניות
  • 3 כפות סוכר
  • 2.5 כפיות שמרים יבשים
  • 1.5 כפות שמן
  • גרידת לימון מעט
  • כף יין או ברנדי
  • כוס מים חמים
  • 3 כוסות קמח
  • ריבת תות למילוי
  • 0.5 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה.


  • 2

    1. בשקית ניילון בגודל של גלון, מוסיפים את השמרים, מים חמים, סוכר, ברנדי, ליסט לימון, שמן, ביצה וקמח..


  • 3

    2. Zip שקית ומערבבים היטב את החומרים..


  • 4

    3. מקום שקית בקערה של מים חמים מאוד במשך שעה 1..


  • 5

    מוציאים את הבצק על משטח מקומח. הבצק צריך להיות דביק, מה שהופך סופגניות נהדר! מגלגלים את הבצק לעובי של 1 אינץ '(1 ס"מ). ודאו ששני צדי הבצק מקומחים, כך שהוא אינו נדבק אל פני השטח. עם חותך עוגיות או שתיית זכוכית, לחתוך 2 אינץ 'מעגלים בבצק. כאשר אתה נשאר עם חתיכות של בצק, לגלגל אותו שוב לחתוך יותר עיגולים..


  • 6

    5. כסו במגבת במשך 30 דקות. ממלאים מחבת עם 2 ס"מ של שמן. מחממים את השמן בטמפרטורה הנכונה תהיה סביב בינוני. את תדעי אם זה נכון . מטגנים את הסופגניות כ 1 דקות בכל צד..


  • 7

    .6 הסר והנח על מגש הקירור או על צלחת עם מגבות נייר..


  • 8

    7. לזלף עם מזרק או עם שקית את הריבה.


1

הכנה.


2

1. בשקית ניילון בגודל של גלון, מוסיפים את השמרים, מים חמים, סוכר, ברנדי, ליסט לימון, שמן, ביצה וקמח..


3

2. Zip שקית ומערבבים היטב את החומרים..


4

3. מקום שקית בקערה של מים חמים מאוד במשך שעה 1..


5

מוציאים את הבצק על משטח מקומח. הבצק צריך להיות דביק, מה שהופך סופגניות נהדר! מגלגלים את הבצק לעובי של 1 אינץ '(1 ס"מ). ודאו ששני צדי הבצק מקומחים, כך שהוא אינו נדבק אל פני השטח. עם חותך עוגיות או שתיית זכוכית, לחתוך 2 אינץ 'מעגלים בבצק. כאשר אתה נשאר עם חתיכות של בצק, לגלגל אותו שוב לחתוך יותר עיגולים..


6

5. כסו במגבת במשך 30 דקות. ממלאים מחבת עם 2 ס"מ של שמן. מחממים את השמן בטמפרטורה הנכונה תהיה סביב בינוני. את תדעי אם זה נכון . מטגנים את הסופגניות כ 1 דקות בכל צד..


7

.6 הסר והנח על מגש הקירור או על צלחת עם מגבות נייר..


8

7. לזלף עם מזרק או עם שקית את הריבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים