הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמיקסר נקציף בצים עם הסוכר 8 דקות נוסיף בזרם דק את השמן...המיץ תפוזים והתמצית וניל...את הקמח בסוף עד להבלעה..
נאפה בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש !.
נצנן את העוגה מעט ונחורר עם קיסם עץ גדול את העוגה.
נחמם במיקרו למספר שניות כוס ממיץ האננס ונרטיב את העוגה.
נניח את חתיכות האננס.
נכין את הג'לי לפי הוראות היצרן נשפוך על העוגה ונשמור במקרר..
הכוס היא חד פעמי חמה .
התבנית בין 24/26.