ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
את היבשים נערבב בקערה נפרדת קמח,קוקוס,אבקת אפיה נקציף את הבצים השלמות עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף תפוח כ 8 דקות נוסיף בהדרגה את השמן והמיץ תפוזים נוסיף את היבשים ונקציף עד לאיחוד ,2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולה אפיה בחום 170 ,העוגה מוכנה עד שקיסם יוצא יבש.
-
2
לחורר חורים בעוגה באמצעות שיפוד עץ ,להכין סירופ ,.
-
3
חצי כוס מיץ תפוזים חד פעמי שקוף.
-
4
2 כפיות סוכר.
-
5
גרדת חצי תפוז טרי.
-
6
לחמם כ 8 דקות על הגז שיהיה בטמפרטורת החדר לשפוך על העוגה בעודה חמה.
-
7
לקרם.
-
8
1 פודניג וניל.
-
9
1 שמנת מתוקה או צימחית לפרווה.
-
10
1 כוס חלב חד פעמי שקוף או מים לפרווה להקציף את חומרי הקרם לקרם יציב .
-
11
ניתן לעטר בסוכריות או שוקולד .
-
12
לשמור במקרר.
1
את היבשים נערבב בקערה נפרדת קמח,קוקוס,אבקת אפיה נקציף את הבצים השלמות עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף תפוח כ 8 דקות נוסיף בהדרגה את השמן והמיץ תפוזים נוסיף את היבשים ונקציף עד לאיחוד ,2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולה אפיה בחום 170 ,העוגה מוכנה עד שקיסם יוצא יבש.
2
לחורר חורים בעוגה באמצעות שיפוד עץ ,להכין סירופ ,.
3
חצי כוס מיץ תפוזים חד פעמי שקוף.
4
2 כפיות סוכר.
5
גרדת חצי תפוז טרי.
6
לחמם כ 8 דקות על הגז שיהיה בטמפרטורת החדר לשפוך על העוגה בעודה חמה.
7
לקרם.
8
1 פודניג וניל.
9
1 שמנת מתוקה או צימחית לפרווה.
10
1 כוס חלב חד פעמי שקוף או מים לפרווה להקציף את חומרי הקרם לקרם יציב .
11
ניתן לעטר בסוכריות או שוקולד .
12
לשמור במקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים