לןגן

עוגת תפוזים בציפוי קרם

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 21/11/2018 | 18:53
עוגת תפוזים בציפוי קרם

תקציר המתכון: 5 דקות הכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את היבשים נערבב בקערה נפרדת קמח,קוקוס,אבקת אפיה נקציף את הבצים השלמות עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף תפוח כ 8 דקות נוסיף בהדרגה את השמן והמיץ תפוזים נוסיף את היבשים ונקציף עד לאיחוד ,2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולה אפיה בחום 170 ,העוגה מוכנה עד שקיסם יוצא יבש

  2. לחורר חורים בעוגה באמצעות שיפוד עץ ,להכין סירופ ,

  3. חצי כוס מיץ תפוזים חד פעמי שקוף

  4. 2 כפיות סוכר

  5. גרדת חצי תפוז טרי

  6. לחמם כ 8 דקות על הגז שיהיה בטמפרטורת החדר לשפוך על העוגה בעודה חמה

  7. לקרם

  8. 1 פודניג וניל

  9. 1 שמנת מתוקה או צימחית לפרווה

  10. 1 כוס חלב חד פעמי שקוף או מים לפרווה להקציף את חומרי הקרם לקרם יציב

  11. ניתן לעטר בסוכריות או שוקולד

  12. לשמור במקרר