2)מוסיפים ביצים וסוכר תוך הקצפה ומקציפים כמה שניות לאיחוד.
4
3)מוסיפים קמח תופח ומקציפים במהירות איטית, רק עד לאיחוד.
5
4) שופכים לתבנית כל צורה שתרצו קוטר 24ס"מ מרובת עגולה מלבנית ועוד..... ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה וספוגית למגע, ושקיסם במרכזה יוצא יבש.
6
5)מצננים והופכים את העוגה על צלחת הגשה. כדי לחלץ מהתבנית, נותנים כמה מכות לתבנית מבחוץ, בעזרת כף, ורק אז אפשר לחלץ אותה .
7
6)ממיסים את ממרח נוגט כמה שניות במיקרוגל ומזלפיף על העוגה.
1
.
2
1)מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
3
2)מוסיפים ביצים וסוכר תוך הקצפה ומקציפים כמה שניות לאיחוד.
4
3)מוסיפים קמח תופח ומקציפים במהירות איטית, רק עד לאיחוד.
5
4) שופכים לתבנית כל צורה שתרצו קוטר 24ס"מ מרובת עגולה מלבנית ועוד..... ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה וספוגית למגע, ושקיסם במרכזה יוצא יבש.
6
5)מצננים והופכים את העוגה על צלחת הגשה. כדי לחלץ מהתבנית, נותנים כמה מכות לתבנית מבחוץ, בעזרת כף, ורק אז אפשר לחלץ אותה .
7
6)ממיסים את ממרח נוגט כמה שניות במיקרוגל ומזלפיף על העוגה.