אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,866
צפיות

פאי שוקולד.

המתכון של
פאי שוקולד.

עוגת פאי שוקולד מושחתת..

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקלתית..
  • 300 גרם קמח.
  • 100 גרם אבקת סוכר..
  • קורט מלח..
  • חמאה 200 גרם חתוכה לקוביות.
  • ביצה.
  • למילוי..
  • 250 גרם שוקולד מריר..
  • שמנת מתוקה אחת..
  • 25 גרם חמאה..
  • 2 ביצים..
  • חצי כוס סוכר..
  • לציפוי..
  • שוקולד מריר.
  • חצי שמנת מתוקה..
אופן ההכנה
  • 1

    במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה..


  • 2

    לעבד בםולסים קמח אבקת סוכר מלח וחמאה לתערובת פירורית.


  • 3

    להוסיף את הביצה רק עד כדי גיבוש...


  • 4

    לא לעבד מידי כדי לא לפגום במרקם...


  • 5

    לשים בנילון נצמד ולמקרר חצי שעה...


  • 6

    לקמח ניר אםיה ולרדד את הבצק לעיגול שיספיק לתבנית ולדפנות...


  • 7

    להעביר ולהדק טוב גם בדפנות...


  • 8

    לדקור במזלג ולשים במקפיא 15 דקות...


  • 9

    להוציא ולאםות אפיה עיוורת...


  • 10

    לשים על העוגה ניר אפיה ולפזר שעועית או חומוס שיהיה למשקולת שהעוגה לא תתנפח..


  • 11

    לאפות ב180 מעלות עד הזהבה קלה זה בערך 15 דקות...


  • 12

    לערבב בקערה שקולד שמנת מתוקה וחמאה להמיס במיקרוגל ולערבב טוב...


  • 13

    להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף סמיך...


  • 14

    לערבב בין התערובות...


  • 15

    לשפוך על העוגה.


  • 16

    לאפות ב180 מעלות בערך 20 דקות ..


  • 17

    העוגה קצת רוטטת וזה בסדר...


  • 18

    לקרר ...


  • 19

    ציםוי...


  • 20

    להמיס במיקרוגל שוקולד וחצי שמנת מתוקה לערבב טוב ולשפוך על העוגה...


  • 21

    לצנן במקרר ולהגיש.


1

במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה..


2

לעבד בםולסים קמח אבקת סוכר מלח וחמאה לתערובת פירורית.


3

להוסיף את הביצה רק עד כדי גיבוש...


4

לא לעבד מידי כדי לא לפגום במרקם...


5

לשים בנילון נצמד ולמקרר חצי שעה...


6

לקמח ניר אםיה ולרדד את הבצק לעיגול שיספיק לתבנית ולדפנות...


7

להעביר ולהדק טוב גם בדפנות...


8

לדקור במזלג ולשים במקפיא 15 דקות...


9

להוציא ולאםות אפיה עיוורת...


10

לשים על העוגה ניר אפיה ולפזר שעועית או חומוס שיהיה למשקולת שהעוגה לא תתנפח..


11

לאפות ב180 מעלות עד הזהבה קלה זה בערך 15 דקות...


12

לערבב בקערה שקולד שמנת מתוקה וחמאה להמיס במיקרוגל ולערבב טוב...


13

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף סמיך...


14

לערבב בין התערובות...


15

לשפוך על העוגה.


16

לאפות ב180 מעלות בערך 20 דקות ..


17

העוגה קצת רוטטת וזה בסדר...


18

לקרר ...


19

ציםוי...


20

להמיס במיקרוגל שוקולד וחצי שמנת מתוקה לערבב טוב ולשפוך על העוגה...


21

לצנן במקרר ולהגיש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים