לןגן

פאי שוקולד.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 01/11/2018 | 22:48
פאי שוקולד.

תקציר המתכון: עוגת פאי שוקולד מושחתת..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה.

  2. לעבד בםולסים קמח אבקת סוכר מלח וחמאה לתערובת פירורית

  3. להוסיף את הביצה רק עד כדי גיבוש..

  4. לא לעבד מידי כדי לא לפגום במרקם..

  5. לשים בנילון נצמד ולמקרר חצי שעה..

  6. לקמח ניר אםיה ולרדד את הבצק לעיגול שיספיק לתבנית ולדפנות..

  7. להעביר ולהדק טוב גם בדפנות..

  8. לדקור במזלג ולשים במקפיא 15 דקות..

  9. להוציא ולאםות אפיה עיוורת..

  10. לשים על העוגה ניר אפיה ולפזר שעועית או חומוס שיהיה למשקולת שהעוגה לא תתנפח.

  11. לאפות ב180 מעלות עד הזהבה קלה זה בערך 15 דקות..

  12. לערבב בקערה שקולד שמנת מתוקה וחמאה להמיס במיקרוגל ולערבב טוב..

  13. להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף סמיך..

  14. לערבב בין התערובות..

  15. לשפוך על העוגה

  16. לאפות ב180 מעלות בערך 20 דקות .

  17. העוגה קצת רוטטת וזה בסדר..

  18. לקרר ..

  19. ציםוי..

  20. להמיס במיקרוגל שוקולד וחצי שמנת מתוקה לערבב טוב ולשפוך על העוגה..

  21. לצנן במקרר ולהגיש