ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
רבע כוס סוכר (חד פעמי שתייה קרה)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבסיס-במעבד מזון לטחון.
-
2
פתי בר, חמאה מומסת, כף קונפיטורה .
-
3
לשטח בתבנית קפיצית 24 ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לצבע זהוב בהיר לצנן.
-
4
להקציף 2 שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר, 5 כפות אינסטנט וניל .
-
5
בקערה גדולה נערבב את הגבינות השמנת חמוצה וירידה מלימון .
-
6
נוסיף את הקצפת בתנועות קיפול וניצוק על הבסיס האפוי והקר.
-
7
נכניס למקרר לפחות ל-4 שעות או לילה .
-
8
נמרח מעל את הקונפיטורה. .
-
9
.
1
לבסיס-במעבד מזון לטחון.
2
פתי בר, חמאה מומסת, כף קונפיטורה .
3
לשטח בתבנית קפיצית 24 ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לצבע זהוב בהיר לצנן.
4
להקציף 2 שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר, 5 כפות אינסטנט וניל .
5
בקערה גדולה נערבב את הגבינות השמנת חמוצה וירידה מלימון .
6
נוסיף את הקצפת בתנועות קיפול וניצוק על הבסיס האפוי והקר.
7
נכניס למקרר לפחות ל-4 שעות או לילה .
8
נמרח מעל את הקונפיטורה. .
9
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים