לןגן

עוגת גבינה עם קונפיטורה פירות יער

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/10/2018 | 08:32
עוגת גבינה עם קונפיטורה פירות יער

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבסיס-במעבד מזון לטחון

  2. פתי בר, חמאה מומסת, כף קונפיטורה

  3. לשטח בתבנית קפיצית 24 ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לצבע זהוב בהיר לצנן

  4. להקציף 2 שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר, 5 כפות אינסטנט וניל

  5. בקערה גדולה נערבב את הגבינות השמנת חמוצה וירידה מלימון

  6. נוסיף את הקצפת בתנועות קיפול וניצוק על הבסיס האפוי והקר

  7. נכניס למקרר לפחות ל-4 שעות או לילה

  8. נמרח מעל את הקונפיטורה.