קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבסיס-במעבד מזון לטחון
פתי בר, חמאה מומסת, כף קונפיטורה
לשטח בתבנית קפיצית 24 ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות לצבע זהוב בהיר לצנן
להקציף 2 שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר, 5 כפות אינסטנט וניל
בקערה גדולה נערבב את הגבינות השמנת חמוצה וירידה מלימון
נוסיף את הקצפת בתנועות קיפול וניצוק על הבסיס האפוי והקר
נכניס למקרר לפחות ל-4 שעות או לילה
נמרח מעל את הקונפיטורה.