הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאחת העוגות האהובות עליי ! מעט עבודה ותוצאה מושלמת.
מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. מניחים בקערה, מוסיפים מעליהם את הסוכר והקינמון, מערבבים ומניחים בצד..
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. .
במיקסר מקציפים את הביצים ואת הסוכר. מוסיפים את השמן לאט לאט, את תמצית הוניל ואת המים. .
מוסיפים את תערובת הקמח ומפעילים את המיקסר עד שהכל נטמע. .
משמנים תבנית, שופכים מעט מן הבלילה ומפזרים את התפוחים. שופכים את שאר בלילת העוגה ומפזרים אגוזי מלך מעל. .
מכניסים לתנור על 160 מעלות ומוציאים כשהעוגה משחימה. .