לןגן

עוגת תפוחים ואגוזים

מאת: לורין אסולין, פורסם: 24/10/2018 | 21:41
עוגת תפוחים ואגוזים

תקציר המתכון: אחת העוגות האהובות עליי ! מעט עבודה ותוצאה מושלמת.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה של העוגה

לתערובת התפוחים

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. מניחים בקערה, מוסיפים מעליהם את הסוכר והקינמון, מערבבים ומניחים בצד.

  2. מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.

  3. במיקסר מקציפים את הביצים ואת הסוכר. מוסיפים את השמן לאט לאט, את תמצית הוניל ואת המים.

  4. מוסיפים את תערובת הקמח ומפעילים את המיקסר עד שהכל נטמע.

  5. משמנים תבנית, שופכים מעט מן הבלילה ומפזרים את התפוחים. שופכים את שאר בלילת העוגה ומפזרים אגוזי מלך מעל.

  6. מכניסים לתנור על 160 מעלות ומוציאים כשהעוגה משחימה.