הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל מילה מיותרת מילה שלי
1)לסנן את הגבינה ושמנת חמוצה מהנוזלים .
כרבע שעה .
2) לערבב תותים ואבקת סוכר,.
ובקערית נפרדת לשים 5 גרם ג`לטין 2 כפות חלב לערבב ולהניח בצד ל 10 דקות.
3)להכניס למיקרו ל 30 שניות, ולהוסיף לתותים.
4)מערבבים היטב גבינה, שמנת חמוצה וסוכר.
.
5) לשים בכוס 14 גרם ג`לטין .
4 כפות חלב, להניח בצד .
ל 10 דקות.
6)להכניס למיקרו.
ל30 שניות להוסיף לתערובת הגבינה ושמנת חולצה.
7)להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד לבן + 2 כפות חלב ומערבבים עם מיקסר מוט ומרקם חלק, להוסיף לתערובת הגבינה ושמנת חצוצה ולערבב היטב.
.
8)להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתערובת הגבינה ושמנת חמוצה.
9)לשפוך חצי מהתערובת לתבנית סיליקון בקוטר .
24 ס"מ.
ולצקת את תערובת התותים סביב על הקרם גבינה .
בעזרת כפית מעט לערבב מלמעלה למטה, לא יותר מידי..
ולמלא את חלק השני.
.
10)להקפיא לכמה שעות.
11)הכנת התחתית תותים.
שמים בקערה את הג'לטין עם המים מערבבים ושמים בצד לכמה דקות.
.
12)שמים בסיר את התותים סוכר ומים מביאים לרתיחה .
טוחנים עם מיקסר מוט.
13) ממיסים את הג'לטין ל5 שניות במיקרוגל ושופכים על התותים מוסיפים מעדן דניאלה .
ושוב מערבבים.
.
14) מוציאים את העוגה ושופכים את התערובת התותים על העוגה הקפוא וחזרה במקפיא .
ללילה שלם ומחלצים בקלי קלות.
.
15)לקולי תותים 🍓 שמים בסיר את התותים עם המים וסוכר מביאים לרתיחה .
טוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק, מכניסים למקרר❄ לחצי שעה🕛 ושופכים על העוגה הקפוא וחזרה למקפיא מוציאים אותה שעה לפני ההגשה .
.
בהצלחה 😋😋.