לןגן

מוס גבינה שוקולד לבן עם תותים🍓 בציפוי קולי תותים🍓

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/10/2018 | 00:24
מוס גבינה  שוקולד  לבן  עם  תותים🍓  בציפוי קולי תותים🍓

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת מילה שלי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית תותים

מצרכים הדרושים למוס

קולי תותים

תחתית תותית

אופן הכנה

  1. 1)לסנן את הגבינה ושמנת חמוצה מהנוזלים

  2. כרבע שעה

  3. 2) לערבב תותים ואבקת סוכר,

  4. ובקערית נפרדת לשים 5 גרם ג`לטין 2 כפות חלב לערבב ולהניח בצד ל 10 דקות

  5. 3)להכניס למיקרו ל 30 שניות, ולהוסיף לתותים

  6. 4)מערבבים היטב גבינה, שמנת חמוצה וסוכר

  7. 5) לשים בכוס 14 גרם ג`לטין

  8. 4 כפות חלב, להניח בצד

  9. ל 10 דקות

  10. 6)להכניס למיקרו

  11. ל30 שניות להוסיף לתערובת הגבינה ושמנת חולצה

  12. 7)להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד לבן + 2 כפות חלב ומערבבים עם מיקסר מוט ומרקם חלק, להוסיף לתערובת הגבינה ושמנת חצוצה ולערבב היטב

  13. 8)להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתערובת הגבינה ושמנת חמוצה

  14. 9)לשפוך חצי מהתערובת לתבנית סיליקון בקוטר

  15. 24 ס"מ

  16. ולצקת את תערובת התותים סביב על הקרם גבינה

  17. בעזרת כפית מעט לערבב מלמעלה למטה, לא יותר מידי.

  18. ולמלא את חלק השני

  19. 10)להקפיא לכמה שעות

  20. 11)הכנת התחתית תותים

  21. שמים בקערה את הג'לטין עם המים מערבבים ושמים בצד לכמה דקות

  22. 12)שמים בסיר את התותים סוכר ומים מביאים לרתיחה

  23. טוחנים עם מיקסר מוט

  24. 13) ממיסים את הג'לטין ל5 שניות במיקרוגל ושופכים על התותים מוסיפים מעדן דניאלה

  25. ושוב מערבבים

  26. 14) מוציאים את העוגה ושופכים את התערובת התותים על העוגה הקפוא וחזרה במקפיא

  27. ללילה שלם ומחלצים בקלי קלות

  28. 15)לקולי תותים 🍓 שמים בסיר את התותים עם המים וסוכר מביאים לרתיחה

  29. טוחנים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק, מכניסים למקרר❄ לחצי שעה🕛 ושופכים על העוגה הקפוא וחזרה למקפיא מוציאים אותה שעה לפני ההגשה

  30. בהצלחה 😋😋