ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
שמנת מתוקה 1 כוס(ח"פ שתייה קרה)
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 160 מעלות להניח תבנית תנור עם מים רותחים בתחתית .
-
2
את הגבינה והשמנת חמוצה להניח על מסננת להורדת הנוזלים לפחות שעה .
-
3
להפריד את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .
-
4
בקערה גדולה נטרוף את החלמונים עם חצי כוס סוכר .
-
5
נוסיף את הגבינה השמנת .
-
6
קורנפלור ואינסטנט וניל .
-
7
את החלבונים המוקצפים נוסיף בעדינות בתנועות קיפול .
-
8
נניח נייר אפייה בתחתית התבנית וניצוק את הבלילה .
-
9
נאפה שעתיים(לא לפתוח תנור בזמן האפייה) נקרר .
-
10
גנאש - נרסק 150 גר שוקולד מריר .
-
11
כוס שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה לכבות את הגז ולהוסיף לשוקולד לערבב עד לקבלת גנאש מבריק .
-
12
נשפוך על העוגה הקרה נקשט עם שוקולד מגורד בקולף.
1
לחמם תנור 160 מעלות להניח תבנית תנור עם מים רותחים בתחתית .
2
את הגבינה והשמנת חמוצה להניח על מסננת להורדת הנוזלים לפחות שעה .
3
להפריד את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .
4
בקערה גדולה נטרוף את החלמונים עם חצי כוס סוכר .
5
נוסיף את הגבינה השמנת .
6
קורנפלור ואינסטנט וניל .
7
את החלבונים המוקצפים נוסיף בעדינות בתנועות קיפול .
8
נניח נייר אפייה בתחתית התבנית וניצוק את הבלילה .
9
נאפה שעתיים(לא לפתוח תנור בזמן האפייה) נקרר .
10
גנאש - נרסק 150 גר שוקולד מריר .
11
כוס שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה לכבות את הגז ולהוסיף לשוקולד לערבב עד לקבלת גנאש מבריק .
12
נשפוך על העוגה הקרה נקשט עם שוקולד מגורד בקולף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים